Kennismaking met de offshore wereld

Deze training is zeer geschikt voor Wwft-meldplichtigen, opsporingsambtenaren en iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp. Voorkennis is niet noodzakelijk. Tijdens deze training krijgt u uitgelegd welke producten en diensten er worden aangeboden in de offshore wereld. Ook de begrippen Angelsaksische trust, trustee en trustkantoor worden behandeld.

Algemeen

Wat is nominee dienstverlening en hoe werkt het? Welke landen zijn offshore landen? En wat is eigenlijk een offshore vennootschap? Dit zijn vragen die uitgebreid aan bod komen tijdens deze training. In ontdekte witwaszaken spelen offshore vennootschappen vaak een belangrijke rol Onze visie is dat iedere compliancemedewerker zijn/haar functie niet goed kan uitoefenen zonder gedegen kennis van de offshore wereld.

Deelnemers krijgen uitgelegd welke producten en diensten er worden aangeboden in de offshore wereld. Ook de begrippen Angelsaksische trust, trustee, en trustkantoor worden behandeld.

Tijdens de hele training stellen we de volgende vraag centraal: Welke risico’s zijn aan uw klanten verboden die offshore structuren gebruiken c.q. zakendoen met zulke partijen?

Onderwerpen

Resultaat

Kosten

De investering voor deze training bedraagt € 1.490,- exclusief BTW. Uitgaande van 16 deelnemers bedraagt dit €93,- per persoon. In overleg kunnen er meer personen deelnemen. De meerkosten worden in overleg vastgesteld.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp