The Offshore Knowledge Centre organises tailored trainings for governmental institutions and businesses  in the field of financial and economic fraud.

We offer various trainings: from half-day courses to trainings covering several days, from workshops to master classes and from operational to strategic and policy-oriented trainings.

Our services

News

SYMPOSIUM: De impact van datalekken op de (offshore) wereld.

Eén jaar na de Panama Papers

Wereldwijde datalekken.

Het Credit Suisse lek, de Panama Papers en Football leaks. Wereldwijde datalekken die van het ene op het andere moment staatshoofden, sporters en andere beroemdheden onderdeel maakten van een groot schandaal. Door gebruik te maken van structuren met offshore vennootschappen hebben vele zich vermoedelijk schuldig gemaakt aan activiteiten van belastingfraude, witwassen en corruptie. De uitkomst van deze schimmige praktijken heeft internationaal veel teweeg gebracht. Maar wat is er veranderd in de wereld? Tijd om de balans op te maken.

Waar gaan we het over hebben?

Op dinsdag 6 juni neemt het Offshore Kenniscentrum u mee in de gevolgen die grote datalekken hebben op wetgeving, toezicht, opsporing en de financiële sector. Wij bespreken de aard van de problematiek en brengen u op de hoogte van de actualiteiten. We evalueren ontwikkelingen, structuren, kijken naar risico-signalen en bespreken andere effecten die grote impact hebben op uw werkzaamheden als financiële dienstverlener/fraudebestrijder.

De offshore wereld ontmaskerd

Over het misbruik maken van offshore vennootschappen door Nederlandse (rechts)personen.

Met het lekken van de Panama Papers en de onthullingen daarin is de uitgave ‘De offshore wereld ontmaskerd’ actueler dan ooit.

Our clients

Menu