Jan van Koningsveld gepromoveerd aan UvT

Gepromoveerd

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Met trots is op woensdag 7 oktober 2015 Jan van Koningsveld (65) gepromoveerd tot doctor aan de Universiteit van Tilburg.

De commissieleden maakten het Jan niet makkelijk en stelden pittige vragen. Met inhoudelijke argumenten en humor verdedigde Jan met verve zijn proefschrift: De offshore wereld ontmaskerd: een studie naar aard en omvang van misbruik van offshore vennootschappen. Om 17.00 uur mocht hij zijn bul in ontvangst nemen.

Mr. Dr. Tjalling Jan van Koningsveld is ruim 10 jaar bezig geweest met zijn onderzoek naar de aard en omvang van misbruik van offshore vennootschappen. Dit onder de bezielende leiding van zijn eerste promotor Prof. Dr. Petrus van Duyne. Volgens Van Duyne was het een uitdaging om van FIOD-rechercheur een wetenschappelijk onderzoeker te maken. Maar voor Jan van Koningsveld ligt daar zijn kracht. Door zijn ruime opsporingsachtergrond slaat hij een brug tussen praktijk en wetenschap. De offshore wereld leeft als nooit tevoren. Net zoals de ambitie van Jan die pleit voor meer kennisontwikkeling, bijvoorbeeld door het oprichten van een landelijk kenniscentrum.

De komende maanden zal hard worden gewerkt aan een handelsuitgave van zijn promotieonderzoek ‘De offshore wereld ontmaskerd’.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″]

[/vc_column][/vc_row]

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ja, ik meld me aan voor de OKCNL nieuwsbrief

* indicates required
Kies uw taal voor de nieuwsbrief *

Recent posts